Voorwaarden - Douglas Houtzagerij Gelderland | balken, rabatdelen en planken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorwaarden

Lees hier onze algemene leverings- en verkoopvoorwaarden (opent in nieuw venster)
Lees hier ons privacy statement (opent in nieuw venster)

De website is enkel en alleen bedoeld om offertes aan te vragen, niet om daadwerkelijk tot koop over te gaan. U gaat geen enkele verplichting aan door gebruik van de website, betaling is ook niet mogelijk via de website.
Een offerte wordt aangevraagd via de website. Pas als u de offerte van ons heeft ontvangen en deze zelf via de mail accordeert, krijgt u van ons de order/factuur en bent u betalingsplichtig.

Levering

1. Wij kunnen (bijna) alles op maat zagen. Het aanbod op de website betreft de standaardmaten. Bij afwijkende maten of bestellingen op maat verzoeken wij u contact met ons op te nemen (liefst via mail, anders telefonisch).
2. Levertijden zijn afhankelijk van de voorraad, de bestelling en het eventuele transport.
3. Wij beginnen met zagen wanneer de betaling/aanbetaling binnen is.
4. Het hout is vers en een natuurproduct. Na levering kan het hout dus werken en/of krimpen.
5. Wij leveren in Nederland tegen een kleine vergoeding. Naar adressen in Zeeuws Vlaanderen, de Waddeneilanden, Duitsland of België worden prijzen bij diverse transporteurs aangevraagd teneinde u zo goedkoop mogelijk transport aan te bieden.
6. Het hout proberen we altijd met een bepaalde overlengte te leveren. Bestelde balken van 3 meter lang kunnen bijvoorbeeld 3.10m. zijn.
7. Lengtes kunnen gecombineerd en in veelvouden zijn. Dit kan zonder verder overleg. Mocht u dit niet willen, geeft dit aub bij de bestelling door en vraag naar de voorwaarden hiervan.
8. Vanwege diverse variabelen kan in uitzonderlijke situaties  de kopmaat iets afwijken. Dit mag maximaal 5 millimeter zijn.
9. Elke bestelling wordt speciaal voor u op maat gezaagd. Wij kunnen dus niets retour nemen.
10. Het bezichtigen van het hout is altijd mogelijk. Wij adviseren u hierin wel vooraf contact met ons op te nemen i.v.m. de beschikbare voorraad.
11. Verzendkosten: Wilt u graag dat het hout bij u bezorgd wordt? Bel of mail even met ons, we doen onze best om de meest gunstigste transportkosten aan u te berekenen. Hiervoor benaderen wij altijd diverse transporteurs. Heeft u hierover vragen, bel dan gewoon even met ons: 0573 - 460 776. Het programma op de website berekend bij de aanvraag al de standaard transportkosten, zie ook punt 5.
12. Als er bij een produkt geen prijs of €0,00 staat, dan is de prijs voor dat produkt op aanvraag. Het makkelijkst is het om het produkt toch in de winkelwagen te stoppen en het aantal aan te geven. U krijgt van ons dan de prijs ervoor en een offerte voor het geheel.

Betaling

1. Bestellingen dienen altijd vooraf betaald te worden.
2. Betaalmogelijkheden: bankoverboeking vooraf of pinnen bij ons aan de zaak. Contante betaling wordt niet geaccepteerd.
3. Achteraf betalen is niet mogelijk.
4. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd binnen komen van de betaling. Na betaling / aanbetaling beginnen wij met zagen. Hou hier dus rekening mee m.b.t. de levertijd.
5. Bankoverboeking kan naar NLRABO 0312 9975 66 t.n.v. Houtzagerij Gelderland.
6. Vermeld bij uw betaling altijd uw ordernummer en achternaam.

Op al onze leveringen, transacties en overeenkomsten zijn onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.
Alle informatie en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Houtzagerij Gelderland. Copyright Houtzagerij Gelderland, alle rechten voorbehouden.
Het is niet toegestaan informatie en/of afbeeldingen van deze site te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van Houtzagerij Gelderland. Het is niet toegestaan om informatie en/of afbeeldingen te kopiëren, te bewerken, op te slaan op cd-rom, DVD of welk ander medium dan ook.
All content, images and copyright owned by Houtzagerij Gelderland. All rights reserved. No form of reproduction is allowed, including copying or saving digital image files.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu