Levering en Betaling - Douglas Houtzagerij Gelderland | balken, rabatdelen en planken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Levering en Betaling

Niet alleen leveren we aan bedrijven zoals timmerbedrijven, hoveniers en tussenhandel maar ook aan particulieren !  

Levering

1. Wij kunnen (bijna) alles op maat zagen. Het aanbod op de website betreft de standaardmaten. Bij afwijkende maten of bestellingen op maat verzoeken wij u contact met ons op te nemen (liefst via mail, anders telefonisch).
2. Levertijden zijn afhankelijk van de voorraad, de bestelling en het eventuele transport.
3. Wij beginnen met zagen voor een uitzonderlijk maatprodukt wanneer de betaling/aanbetaling binnen is.
4. Het hout is vers en een natuurproduct. Na het zagen en leveren kan het hout dus werken en/of krimpen en/of verkleuren. Kijk bij de Algemene Verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden onder Artikel 9.
   Beslist doen:
  • Rabatdelen, vellingdelen en dunnere planken uit de zon houden tegen het kromtrekken/vervormen en eventueel zware gewichten erbovenop leggen. Hout zal altijd werken maar zo gaat u het zo veel mogelijk tegen.
  • Versgezaagd hout zo snel mogelijk geventileerd en opgelat opslaan tegen onnodig verkleuren en schimmelvorming.
5. Wij leveren in geheel Nederland tegen een kleine vergoeding en voor adressen in Zeeuws Vlaanderen, de Waddeneilanden, België en Duitsland worden prijzen bij meerdere transporteurs aangevraagd zodat wij zo min mogelijk transportkosten aan u hoeven door te berekenen.
6. Het hout proberen we altijd met een bepaalde overlengte te leveren. Bestelde balken van 3 meter lang kunnen bijvoorbeeld 3.10m. zijn.
7. Lengtes kunnen gecombineerd en in veelvouden zijn. Dit kan zonder verder overleg. Mocht u dit niet willen, geeft dit aub bij de bestelling door en vraag naar de voorwaarden hiervan.
8. Vanwege diverse variabelen kan in uitzonderlijke situaties  de kopmaat iets afwijken. Zie de voorwaarden
9. Elke bestelling wordt speciaal voor u op maat gezaagd. Wij kunnen dus niets retour nemen.
10. Het bezichtigen van het hout is altijd mogelijk. Wij adviseren u hierin wel vooraf contact met ons op te nemen i.v.m. de beschikbare voorraad.
11. Verzendkosten: Wilt u graag dat het hout bij u bezorgd wordt? Bel of mail even met ons, we doen onze best om de meest gunstigste transportkosten aan u te berekenen. Hiervoor benaderen wij altijd diverse transporteurs. Heeft u hierover vragen, bel dan gewoon even met ons: 0573 - 460 776. Het programma op de website berekend bij de aanvraag al de standaard transportkosten, zie ook punt 5.
Zelf de produkten afhalen is natuurlijk gratis ! Na uw bestelling bellen of mailen wij u dat de order gereed ligt om afgehaald te worden.

Betaling bij aflevering
1. Alle prijzen die op de website vermeld staan, zijn inclusief BTW. Via de website kan alleen een aanvraag gedaan worden (ook al staat er "bestelnummer" bij in de bevestigings-email), maar u kunt desgewenst aangeven of het een definitieve bestelling is of een offerteaanvraag m.b.t. de transportkosten.
2. Wij leveren in geheel Nederland tegen een redelijke vergoeding en voor adressen in Zeeuws Vlaanderen, de Waddeneilanden, België en Duitsland worden prijzen bij meerdere transporteurs aangevraagd zodat wij zo min mogelijk transportkosten aan u hoeven door te berekenen.
3. Bestellingen die afgeleverd worden door een transporteur dienen altijd vooraf betaald te worden, u krijgt daarvoor een factuur.
4. Betaalmogelijkheden: bankoverboeking vooraf of pinnen bij ons aan de zaak. Contante betaling wordt niet geaccepteerd en achteraf betalen is niet mogelijk.
5. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd binnen komen van de betaling. Na betaling / aanbetaling beginnen wij met zagen. Hou hier dus rekening mee m.b.t. de levertijd.
6. Bankoverboeking kan naar NL46RABO 0312 9975 66 t.n.v. Houtzagerij Gelderland.
7. Vermeld bij uw betaling altijd uw ordernummer en achternaam.

Betaling bij afhalen
1. Alle prijzen die op de website vermeld staan, zijn inclusief BTW. Via de website kan alleen een aanvraag gedaan worden (ook al staat er "bestelnummer" bij in de bevestigings-email), maar u kunt desgewenst aangeven of het een definitieve bestelling is of een offerteaanvraag m.b.t. de transportkosten.
2. Bestellingen die hier afgehaald worden kunnen uitsluitend betaald worden via de pin. Voor erg afwijkende maten/hoeveelheden kan betaling vooraf verlangd worden.
3. Betaalmogelijkheden: bankoverboeking vooraf of pinnen bij ons aan de zaak. Contante betaling wordt niet geaccepteerd en achteraf betalen is niet mogelijk.

Op al onze leveringen, transacties en overeenkomsten zijn onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu