Meer resultaten voor prijslijst houten balken

Tuintimmerhout - Houthandel Het Anker.
Ons tuintimmerhout wordt voornamelijk gebruikt voor schermen deuren, terrasbekledingen, overkappingen in uw tuin, beschoeiing, grondwerk en afrastering poorten. Binnen de collectie tuintimmerhout beschikken wij weer over verschillende houtsoorten. Wij leveren vooral standaard maten. Echter bespreken wij ook graag met u de mogelijkheden betreffende maatwerk.
prijslijst houten balken
Prijslijst materialen Houtbouw Stadskanaal.
Neem contact met ons op 31 0 599611487. Prijslijst tuinhout en materialen. Alle prijzen hieronder zijn vermeld inclusief BTW. Prijswijzingen en drukfouten voorbehouden. LET OP, wij kunnen niet garanderen dat alle producten van onze lijst ook op voorraad zijn. Wilt u er zeker van zijn, belt u ons dan eerst even op.
prijslijst houten balken
Houtsoorten en prijslijst - Inlands Hout Van Leersum.
De hier genoemde prijzen zijn 'vanaf-prijzen. Wanneer de kwaliteit van het hout beter of minder is dan gemiddeld, kan de prijs worden aangepast. De prijs geldt per kubieke meter tenzij anders aangegeven. Een bij de prijs betekent: brede delen duims hout hebben dezelfde prijs als dikker hout.
prijslijst houten balken
Verkoop van Oude eiken balken en gebinten! - Historisch Hout.
Oud eiken heeft een authentieke warme uitstraling, door de tientallen jaren heen is het oude eiken op natuurlijke wijze gedroogd. Hierdoor is het stabieler dan bijvoorbeeld vers eiken. Doordat de balken vrijkomen bij de sloop van oude graanschuren, boerderijen en landhuizen is het verwerken van oud eiken hout in nieuw te bouwen objecten een duurzame manier van bouwen. Onze voorraad oud eiken is ISPM15 behandeld, dit is een thermische behandeling tegen eventueel aanwezig ongedierte. Beschikbare maten, prijzen en mogelijkheden. Wij kunnen vrijwel elke maat herzagen uit balken die wij in voorraad hebben, door goed contact met onze leveranciers kunnen wij u ook voorzien van grote partijen en afwijkende maten! Of u nu als particulier opzoek bent naar 1 balk of als zakelijke partij opzoek bent naar een grote partij voor een uniek bouwproject. Er zijn veel varianten qua bewerking, uitstraling, herkomst en de leeftijd van oud eiken balken. Tijdens een bezoek aan ons bedrijf kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken en kunnen wij advies uitbrengen. Wanneer wij weten wat uw wensen zijn kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Telefonisch of per mail willen we u graag voorzien van een indicatieve prijslijst van ons oud eiken balkhout.
Balken gordingen - Houthandel Woertink.
Om die reden worden deze balken ook wel ringbalk of gording genoemd. Ze zijn natuurlijkook zeer geschikt voor andere constructieve doeleinden. Gangbare maten mm.: Voor de prijzen en de meest gangbare afmetingen en lengtes vanonze vurenringbalken/gordingen verwijzen wij u naar onzeprijslijst.
Houtzagerij - Heiloo, Alkmaar, Egmond, Limmen, Castricum, Bergen NH.
U kunt ons bellen T:06: 17 30 69 53 of een aanvraag indienen via e-mail. STANDAARD OP MAAT. De houtsoort waar veel mee wordt gewerkt is Eiken en Lariks/Douglas. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk! Er zijn standaard maten zoals in ons overzicht is te zien met veelgebruikte maatvoeringen in palen, balken en planken formaten. Wilt u zelf een maatvoering aanleveren, dan is dat geen probleem. In overleg is veel mogelijk. Bekijk meer foto's' van onze referenties. Voor de verschillende houtsoorten berekenen wij verschillende kuub prijzen die per week kunnen fluctueren door het verschil bij inkoop. Uiteraard streven wij naar vaste bedragen en daar kunt u ook vanuit gaan. Echter kan het voorkomen dat de prijzen hierdoor niet overeenkomen met de prijslijst.
Houten balken kopen? Nergens goedkoper! Tuinhoutdiscount.nl.
Vaak zijn minder duurzame houtsoorten behandelend door impregnatie om zo de duurzaamheid te verhogen. Verschillende houten balken van Tuinhoutdiscount.nl. Als houthandel in hart en nieren beschikt Tuinhoutdiscount.nl over een groot assortiment tuinhout balken met een variatie in onder andere maten, lengtes en materiaalsoorten.
van Engeland de Groot - Hout en Plaatmateriaal.
Gigantische voorraad, goede service en scherpe prijzen. Glazen schuifwanden van 10mm gehard helder glas. Voor meer informatie klik op de onderstaande knop. Aanbieding van het moment. Zweeds rabat douglas. Zweeds rabat zwart. Benieuwd naar al onze aanbiedingen? Klik dan op de onderstaande knop. Vuren balken, heipalen, latten, planken en aftimmerhout. Eiken balken en eiken planken. Douglas balken en Douglas planken.
Eiken balken? Eikenhouten balken voor de beste prijs! HOUTvakman.
Alle eiken balken. Eikenhouten balken op maat tot 6 meter! Bij HOUTvakman.nl kunt u eikenhouten balken tot een maximale lengte van 6 meter 600 cm direct online bestellen. Alle eiken balk afmetingen 100x100, 150x150, 200x200, 250x250, 300x300, 100x200 en 100x250 zijn online te bestellen vanaf 100 cm. U kunt zelf de door u gewenste lengte invoeren waarna direct de prijs getoond wordt.

Contacteer ons