Meer resultaten voor tweedehands balken en planken

Welkom - Hoekstra Materiaal.
Van douglas tot kunststof, van vuren tot isolatiemateriaal, u vindt het bij Hoekstra Materiaal. Met ons enthousiaste team staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in Oldeholtpade. We helpen u met in of opladen, voorzien u van advies of bezorgen uw materiaal thuis.
tweedehands balken en planken
Houten balken kopen voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl! HOUTvakman.
Houten balken bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een gericht assortiment houten balken, waaronder balken van eiken, douglas en vuren waaronder geïmpregneerde balken in diverse maatvoeringen. Daarnaast zagen wij eiken balken en douglas balken in onze eigen houtzagerij voor u op maat!
tweedehands balken en planken
Bouwmaterialen kopen? Bekijk alle soorten producten voor de bouw Stiho.
Stiho is als bouwmaterialen groothandel hierbij je partner, waar je bovendien profiteert van het gemak van online bestellen van al je bouwproducten. Houten balken, planken en plaatmateriaal zullen de meest gebruikte bouwmaterialen zijn. Maar ook producten voor specifieke doeleinden, zoals isolatiemateriaal, gevelbekleding en deur- en lijstwerk, vind je allemaal bij Stiho.
Hout koop je bij een specialist Bax Hout.
Hout koop je bij een specialist. De houthandel is erg breed. Om ergens goed in te zijn moet je specialiseren. Wij hebben ons specifiek toegelegd op de houthandel in Europees Eiken en Douglas hout. Daarbij hebben wij van oorsprong ons toegelegd op houten vloeren en massief houten maatwerk. Reeds 20 jaar in ons assortiment maar vooral de laatste 10 jaar steeds populairder geworden. Douglashout is inmiddels zeer bekend en zeer breed toegepast in buiten constructies en de tuin. Bekijk hier ons aanbod. Eikenhout is de meest populaire en toegepaste houtsoort voor interieur toepassingen. Bekijk hier wat wij op het gebied van Europees Eiken kunnen bieden.
tweedehands balken en planken
Help en info. Doe-het-zelf en Bouw. Bouwketen en Schaftketen. Buizen en Afvoer. Chauffageketels en Boilers. Dakpannen en Dakbedekking. Deuren en Vliegenramen. Elektriciteit en Kabels. Gereedschap Machine-onderdelen en Toebehoren. Gereedschap Overige machines. Glas en Ramen. Hang- en Sluitwerk. Hout en Planken.
Geïmpregneerde planken Nergens goedkoper! Tuinhoutdiscount.nl.
Houten planken voor buiten. Bent u op zoek naar houten planken voor buiten? Planken voor uw schutting of voor andere projecten in de tuin? Dan zijn de geïmpregneerde planken van Tuinhoutdiscount.nl een échte aanrader. Behandeld met als doel verduurzaming en snel verkrijgbaar in vele verschillende soorten maten.
Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Utrecht PontMeyer.
Log in om prijzen te zien. In de omgeving van Utrecht, Maarssen, Vleuten, Lage Weide, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Woerden, Breukelen, Mijdrecht, Vianen, Bilthoven, Driebergen, Culemborg en Overvecht vind je houthandel en bouwmarkt PontMeyer Utrecht. Onze houthandel in Utrecht levert een uitgebreid hout assortiment met onder andere tuinhout, steigerhout en Douglas hout.
Welkom bij Houthandel Vlug Oud - Houthandel Vlug Oud.
Schuttingplanken en rabatdelen. Schuttingplanken en rabatdelen. Geïmpregneerde schuttingplanken en rabatdelen. Douglas Zweeds Rabat. Zwart Zweeds Rabat. Hardhouten geschaafde palen. Hardhouten fijnbezaagde palen. Geïmpregneerde geschaafde palen. Geïmpregneerde ronde palen. Balken en liggers. Balken en liggers. Geschaafde hardhouten liggers. Fijnbezaagde hardhouten liggers.
Welkom bij Van Baal Materiaalhandel.
In onze loods in Herveld vindt u een ruime keus aan gebruikte en tweedehands materialen; variërend van vloerplanken en kozijnen tot balken en meubels. De materialen die nog prima in orde zijn, worden zorgvuldig uit gebouwen en woningen gehaald die gerenoveerd of gesloopt worden.

Contacteer ons