30x150 mm Douglas steigerplank Fijn Bezaagd - goedkope Douglas balken, rabatdelen en planken uit Gelderland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

30x150 mm Douglas steigerplank Fijn Bezaagd


Onze fijnbezaagde Douglas steigerplanken worden buiten het meest gebruikt bij schuren, overkappingen, Douglas schuttingen, veranda's en pergola's. Ook kan douglas hout binnenshuis gebruikt worden als wandbekleding, vloeren of lambrisering. Deze houten timmerplanken worden op maat gezaagd voor u. Zowel voor particulieren als voor timmerbedrijven, tussenhandel e.d.
Van deze schuttingplanken en de goedkope douglas vierkante palen maakt u gemakkelijk uw schutting.
Wij hebben geen gebruikte steigerplanken in het assortiment, ook geen planken boerengrijs, oud grijs, old grey, antiek, rustiek of boerenplanken. Al deze "uitvoeringen" hebben betrekking op het vergrijzen van de planken terwijl dit buiten automatisch gebeurt.

Alle prijzen die op de website vermeld staan, zijn inclusief BTW. Via de website kan een aanvraag gedaan worden via het winkelmandje (ook al staat er dan "bestelnummer" bij in de bevestigings-email, het blijft een vrijblijvende aanvraag), maar u kunt tijdens het invullen van uw gegevens aangeven of het een definitieve bestelling is of een offerteaanvraag m.b.t. de transportkosten. Het is pas een definitieve bestelling als wij u deze als zodanig bevestigd hebben. Zie ook Levering | Betaling

€ 6,43 Toevoegen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu